HABER MERKEZİ - Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Adile Naşit’in hayatı film oluyor. Başarılı oyuncu Seda Bakan, filmde Müjde Ar'ı oynamanın mutluluğunu yaşıyor.
Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği 'Adile' filminde, usta sanatçı Adile Naşit’in yaşamına eşlik eden önemli isimlerden Müjde Ar da yer alıyor. Ar'ı filmde Seda Bakan canlandıracak.
Survivor Yiğit Poyraz elendi, Pınar Saka çıldırdı! 'Bunun adına kalleşlik denir'
Güzel oyuncu, rolü büyük bir sevinçle kabul ettikten sonra usta sanatçıyla bir araya geldi.

Bakan, yaklaşık 2 saat süren buluşmanın ardından yaptığı açıklamada; ''Çok hayranım ona. Her filmini izlemiştim elbette ama rolden sonra başka bir gözle yeniden izlemeye başladım. 'Teyzem' filmine ve oradaki karakterine ne kadar hayran olduğumu bir kez daha hatırladım.' ifadelerini kullandı.
Adada ortalığı karıştıran eleme! Survivor Batuhan'dan Yiğit Poyraz'a destek paylaşımı
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Sosyal medya hesabından Müjde Ar ile fotoğrafını yayınlayan Seda Bakan, beğeni toplayan gönderisine "Müjde Ar olmak.. Heyecan, korku, merak, mucize" notunu düştü.

Ünlü ismin son fotoğraflarına takipçilerinden kısa sürede yorum ve beğeni geldi.
Eşiyle 10 yaş fark olay olmuştu! Melike Şahin konserde aşka geldi
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.