• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler: Saruhan Hünel'den vefat eden annesi Şükran Hünel için duygu yüklü Instagram paylaşımı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Aslı Hünel ile oyuncu ağabeyi Saruhan Hünel'in annesi Şükran Hünel, uzun süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Survivor'da Aycan - Sevgi düellosu! Asena Demirbağ destek verdiği yarışmacıya mesaj yağdırdı

Günlerdir hastanede bekleyen Aslı Hünel, annesine özlemini şu sözlerle ifade etmişti:

''ANNEMİ ÖZLEDİM''

''Ben günlerdir ne yapıyorum biliyor musunuz? Yayınım bitince annemin beni arama saatini bekliyorum iyi, kötü eleştiri yapardı onu bekliyorum. Güzeldin ya da bu olmamış bunu yapsan daha iyi olurdu demelerini bekliyorum. Set çıkışı akşam da olsa onu aramamı beklerdi arayamazsam kızardı. Pazar günü 'neredesiniz, geliyor musunuz?' demesini özledim. Ben annemi özledim, hadi annem ne olur iyi ol.''

ACI HABERİ DUYURDU

Şarkıcı ve sunucu Aslı Hünel ile oyuncu ağabeyi Saruhan Hünel'in annesi Şükran Hünel, 20 Mayıs'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Survivor'dan elenen Dilşah'tan olay gönderme! 'Sevincimi kıskandığın günleri unutmadım K.'

''EN KIYMETLİMİZİ KAYBETTİK''

Hünel annesinin vefat haberini şu sözlerle duyurmuştu:

''Canımızdan öte sevdiğimiz, biricik annemiz Şükran Hünel hakkın rahmetine kavuştu. Hayatımıza sevgisiyle yön veren, dualarıyla bizi saran, gücüyle her zaman bize ilham olan en kıymetlimizi kaybettik. Tarifi olmayan bir acı içindeyiz''

CENAZEDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Vefat eden Şükran Hünel, 21 Mayıs'ta son yolculuğuna uğurlandı. Aslı Hünel ve ağabeyi Saruhan Hünel cenazede gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından annesine olan özlemini dile getirdi.

Saruhan Hünel "Ben şimdi size annesiz geceleri ıslanan yastığı tersine çevirip uyumasını nasıl anlatayım" paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

Görüntüler sonrası Feyza Altun ilk kez konuştu! 'Dilan'ın psikolojisi bozuk, intihara meyilli'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.