• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: İrem Derici hamile mi? Sosyal medyadan açıkladı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Şarkıcı İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. 38 yaşındaki İrem Derici, canlı yayına katılmış ve sevgilisi olduğunu açıklamıştı.

Survivor'da acil durum konseyi toplandı! Almeda Baylan diskalifiye mi oldu?

İrem Derici, "Hayatımda biri var. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Sevmek ve sevilmek muhteşem şeyler. Çok sevilmeyi aradım, istedim ama bulamadım. Şu an bir sevgilim var. Sonraki geldiğimde bu konuyu güzel güzel konuşalım. Evliliğim erken verilmiş bir karardı. Evlilikle başa çıkamadım. Hiçbir şey için pişman değilim." ifadelerini kullanmıştı.

AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını ilan etmişti. Evlilik teklifi beklemediğini belirten ünlü şarkıcı, "Teklif beklemiyorum ama olursa kabul ederim" diyerek dünyaevine girme sinyali vermişti. Derici aynı zamanda, "İlk defa çocuk hayali kuruyorum" demişti.

Romantik sevgili! Oğuzhan Koç sevgilisi Hazal Subaşı'na aşkını ilan etti

Her şey yolunda gidiyor derken, ünlü isimden sürpriz bir hamle gelmiş ve Instagram hesabından sevgilisiyle olan fotoğrafları kaldırmıştı. Bu olay sosyal medyada fark edilmiş ve bir anda magazinin gündemine oturmuştu. Derici daha sonra fotoğrafları geri yüklemişti.

İREM DERİCİ HAMİLE Mİ?

Dansçı Melih Kunukçu ile aşk yaşayan İrem Derici hakkında bir iddia ortaya atıldı. İrem Derici'nin hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü isim, çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.Derici; mesajında "Benim de geleneksel taraflarım var. Evlilik olmadan çocuk olmaz. Böyle dedikodulara gülüp geçiyorum ama açıklama yapmam gerektiğini hissettim" diyerek iddiaları net bir dille yalanladı.

Survivor Pınar Saka eleme sonrası ilk defa konuştu! İşte gönlündeki şampiyon adayı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.