• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Hadise'nin Maldivler'deki bikinili pozları Instagram'ı salladı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Konserleriyle ve açıklamalarıyla her zaman gündem olmayı başaran şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda Youtube'ta İbrahim Selim'in programına konuk olmuştu.

Survivor'da Dilşah Kurt'un elenmesi olay oldu! Kardeşinden Gönüllüler takımına çok sert sözler

Hadise, "Bir kavga yaşandı ben çıktım evden. Otele gittim peşimden geldi. Olur ya ilişkilerde ayrılma süreci başlamıştır, ayrılamazsın. Telefonumu şarj eder misin dedi. Birden her şeyi senkronize etmek ister misin çıktı ben de evete bastım. Kendisini çekmiş aynada aşırı fazla ayna pozları. Ondan sonra bir video izledim" sözleriyle merak uyandırmıştı.

YANIT GECİKMEDİ

Dikkat çeken sözler sonrası Sinan Akçıl'dan yanıt gelmişti. 2.sayfada yer alan habere göre Sinan Akçıl, "Ben hikayeyi bu şekilde hatırlamıyorum tam olarak ama neyse. Bir kadının lafı üzerine laf söylenmez. Eski defterler çoktan kapanmıştır" şeklinde konuşmuştu.

Ablasının ölümüyle sarsılmıştı! Simge'den günler sonra duygulandıran paylaşım

OLAYLI AŞK

Hadise ve Sinan Akçıl 2009 - 2010 yılları arasında aşk yaşamıştı. O döneme damga vuran aşk olaylı bir şekilde bitmişti.

TATİL ROTASI BELLİ OLDU

Aşk hayatıyla ve şarkılarıyla adından söz ettirmeye devam eden şarkıcının yeni tatil rotası Maldivler oldu. Güneşin ve denizin tadını çıkaran Hadise, tatilden bikinili pozlarını Instagram'dan peş peşe paylaştı.

Fit fiziğiyle dikkat çeken şarkıcının yeni fotoğraflarına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Mehmet Serdar Sulukahya cinayetinde yeni detaylar! Görgü tanığı dehşeti anlattı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.