Bu pratik bilgiler çok işinize yarayacak!
Hamburgeri siz de böyle mi yiyorsunuz? Bu tutuş içindeki malzemelerin daha kolay dökülmesine neden olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Hamburgeri daha rahat tutmak ve içindekilerin dökülmesini engellemek için hamburgerin ters yüzünü kendinize döndürerek yemeniz iyi bir fikir olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Kulaklığınızı böyle mi takıyorsunuz? Aslında pek de yanlış sayılmaz bu yaptığınız ancak...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Daha güçlü bir ses duymak istiyorsanız kulaklığı fotoğrafta gösterildiği şekilde takmanızı tavsiye ederiz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Tel toka asla böyle takılmaz!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Tel tokanın düz tarafı saçın üstüne gelmelidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Dilim pizzyaı yerken üzerindeki malzemeler dökülüyor mu?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Öyleyse pizzayı bu şekilde tutun...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Pantolonlarınızı dolapta fazla yer kaplamadan saklamak istiyorsanız bu şekilde katlayabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Kalemi bu şekillerde tutuyorsanız elinizin incinmesine neden olabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İşte doğru kalem tutuş şekilleri...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Ketçap sıkmak sizi biraz zorluyor mu? Belki yanlış yaptığınız bir şeyler vardır!
Yanlış: Ketçabı çalkalayarak sıkmak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Doğru: Ketçabı 30 derecelik bir açı ile sıkmak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Fiyonk yapmak kimin için kolay ki?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Doğru fiyonk yapma tekniğini fotoğrafa bakarak bulabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Dolabınızdaki kıyafetleri, mağazada gördüğünüz gibi dizmek mi istiyorsunuz?
Bu biraz zor bir yöntem.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
En pratik katlama yöntemi... Alışması biraz güç ama alışınca işiniz çok kolaylaşacak!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İtiraf edelim hepimiz yanlış yapıyormuşuz!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Muzun doğru soyma şekli ortadan ikiye bölerek yapılıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Yanlış: Patatesi bıçakla, soyacakla soymak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Doğru: Patatesi sadece 1 dakika haşlayarak soymak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Kulaklıklarını çantasından karışmamış bir halde çıkaran var mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Bu yöntem sayesinde kulaklarınız artık düğümlenmeyecek!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Yumurta soyarken bu yöntem biraz fazla zorlayabilir!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İşte yumurta soymanın pratik yolu...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İçeceğinizi soğuk hale getirmek için buzdolabına koyup 40 dakika beklemek zaman kaybı...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
İyisi mi siz buz, tuz ve su karışımına içeceğinizi koyun ve sadece iki dakika bekleyin!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Narı seviyorsunuz ancak temizlemek zor mu geliyor?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Öyleyse narın ucunu kesin ve ters çevirin. Bir kaşık yardımıyla hafifçe vurun. Tane tane dökülüp kasenizi dolduran narlarınız yemeye hazır! Afiyet olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.