• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Gonca Vuslateri'den kızıyla paylaşım! Yüzünü yine göstermedi

Artur

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,378
Puanları
36

'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri'den geçtiğimiz ekim ayında güzel haber gelmiş, 37 yaşındaki oyuncu bebek beklediğini açıklamıştı:

Alıntı Metni



"ÇOCUĞUMUZ İÇİN RESMİLEŞTİRDİK"

Devlet memuru olan ve adının Levent Yaşar olduğu bilinen sevgilisiyle 20 Mart'ta evlenen Vuslateri, haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ünlü isim şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni



Gonca Vuslateri'den bebeğiyle ilk paylaşım! 'Hoş geldin Asya Mone'

YENİ SELFIE

26 Nisan 2024 tarihinde anne olan Vuslateri, kızıyla birlikte çekildiği yeni pozlarını sosyal medya hesabının hikaye bölümünden sevenlerinin beğenisine sundu. Kızı kucağındayken selfie çeken Gonca Vuslateri, bebeğinin yüzünü kalp emojisiyle kapatmayı tercih etti.



"KİRLİ BEYAZ KEDİ"

Kızının doğumu için 'Hayatımdaki en güzel karar... En güzel proje' diyen ünlü ismin, paylaşımına Hümeyra'nın "Kirli Beyaz Kedi" şarkısını eklemesi de dikkat çekti.



İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.