Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda düğünüm var ve hâlâ içime sinen bir gelinlik bulabilmiş değilim. Birçok mağazayı gezdim, çok fazla model denedim ama hep bir şeyler eksik gibi hissettim. Aklımda net bir model var ama hazır olarak bulamadım, özel dikim yapan yerler de pek karşıma çıkmadı.
Sonra
Henüz karar vermedim, siparişi vermeden önce başka fikirler de almak istiyorum. Daha önce buradan gelinlik alan ya da deneyimleyen var mı? Fikirlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum!
Yakın zamanda düğünüm var ve hâlâ içime sinen bir gelinlik bulabilmiş değilim. Birçok mağazayı gezdim, çok fazla model denedim ama hep bir şeyler eksik gibi hissettim. Aklımda net bir model var ama hazır olarak bulamadım, özel dikim yapan yerler de pek karşıma çıkmadı.
Sonra
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
da gezerken Hayalimdeki Gelinlik diye bir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
keşfettim. Fatih’te olduklarını görünce vakit ayırıp gidip bakmak istedim. İyi ki de gitmişim! Gerçekten inanılmaz güzel modelleri vardı ve hepsi kendi tasarımlarıydı. Mağazadaki ilgiden de çok memnun kaldım, benimle çok güzel ilgilendiler ve hayalimdeki modeli kısa sürede dikebileceklerini söylediler.Henüz karar vermedim, siparişi vermeden önce başka fikirler de almak istiyorum. Daha önce buradan gelinlik alan ya da deneyimleyen var mı? Fikirlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum!