Emre ESMER
Moderatör
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, TOGG fabrikasından çıkacak otomobillerin hemen piyasana olmasının mümkün olmadığına ilişkin birkaç hafta önce yazdığı yazıya tepkiler geldiğini belirterek, ”Bu yazım üzerine üç kuruşa kalemlerini, biraz daha fazlasına her şeylerini satabilecek nitelikte insanlardan oluşan troll ordusundan ağır bir saldırı başladı. TOGG’u kıskanıyormuşum, TOGG bir tarafıma girsinmiş, çatlasam da patlasam da TOGG yapılacakmış. Türkiye’nin zeka ortalamasını 80 IQ civarına çeken ahmak sürüsü saldırdı.” diye yazdı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ”TOGG önümüzdeki Mart’ta satışa çıkacak” sözlerini hatırlatan Altaylı, ”Yani benim dediğimin aynısını söyledi. Niye çünkü o da neyin ne olduğunu biliyor. Şimdi bu paralı trollere soruyorum. Bana havladığınız gibi Mustafa Varank’a da havlayacak mısınız! Ona da hain, TOGG’u kıskanıyorsun falan diyecek misiniz! Yoksa tasmanızı tutanlar sadece bana mı havlamanıza izin veriyor?” ifadelerini kullandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ”TOGG önümüzdeki Mart’ta satışa çıkacak” sözlerini hatırlatan Altaylı, ”Yani benim dediğimin aynısını söyledi. Niye çünkü o da neyin ne olduğunu biliyor. Şimdi bu paralı trollere soruyorum. Bana havladığınız gibi Mustafa Varank’a da havlayacak mısınız! Ona da hain, TOGG’u kıskanıyorsun falan diyecek misiniz! Yoksa tasmanızı tutanlar sadece bana mı havlamanıza izin veriyor?” ifadelerini kullandı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.