• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ezgi Şenler: Buray'a zaten hayrandım!

Artur

Forum Üyesii

Ezgi Şenler, katıldığı programda, "Buray'a tanımadan çok hayrandım. Hiç aklımdan geçmezdi. Tanıyınca daha çok sevdim. Herkes bize 'komiksiniz' diyor" açıklamasını yaptı.

Ankaralı olduğunu söyleyen hâlâ ailesiyle Ankara'da yaşayan 30 yaşındaki oyuncu, çekimler nedeniyle İstanbul'a geldiğinde ev kiraladığını söyledi.

"ANKARA'DAKİ İNSANLAR DAHA SAMİMİ GELİYOR"

Şenler, "Ailem Ankara'da. Ankara'dan kopamıyorum, Ankara'daki insanlar ve çevrem bana daha samimi geliyor. İş için geldiğimde ev kiralıyorum ama hemen evime Ankara'ya kaçıyorum" ifadelerini kullandı.

Ezgi Şenler fobisini açıkladı! Sevgilisi Buray'dan cevap geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.