Kanal D'nin zirveden inmeyen dizisi Eşref Rüya, heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi. Afra ablasını arayarak "Çiğdem beni gördü bu kadın beni rahat bırakmayacak." sözleri ile ablasını çağırdı.
Büşra Develi'nin hayat verdiği Çiğdem'e Nisan'dan 'Pişman olacağın bir şey yapmadan önce alt kata gel mesajı geldi. Çiğdem alt kata indiğinde Nisan ona 'Atıf'ı konuşmasın diye öldüreceksin. Senin için yolu sonu Çiğdem diyerek onu bodruma kilitledi. Çiğdem alt katta telefonun çekmediğini fark ettiğinde çok sinirlendi.

"SAVAŞ BİTECEK AMA EL ÖPEREK DEĞİL"
Eşref, Nimet ile yüzleşti. Nimet 'Bazı yanlış anlamaları giderelim dedim. Saldırıya uğramışsınız, peşinize kiralık katiller takılmış. Ama biz değildik, babam namert adamdır.' dedi.
Eşref 'Senin baban bana el öptürmeye çalıştı. Savaş bitecek ama el öperek değil, bazı kelleler gidecek' sözleri ile Nimet'e gözdağı verdi. Nimet tam odayı terk edecekken Eşref'e dönerek 'Sevgilin nasıl, iyi mi?' diye sordu...
Türkiye bu aşkı çok sevdi! Eşref Rüya iz bırakıyor
Eşref ve Nisan seyyar köftecide buluştular. Mum ışığında romantik bir akşam yemeği yiyeceklerini düşünen Nisan Eşref'in bu tercihine şaşırdı. Nisan Eşref'e 'Biz seninle niye bu kadar çok görüşüyüruz? Bence benden hoşlanmak sana ağır geldi. Ne hissediyorsun, söyle açık açık' diyerek Eşref'i sıkıştırdı. Eşref ise ben konuşamam böyle şeyleri diye konuşmaktan kaçtı ve söz yine Rüya'ya geldi.

Ancak Eşref unutacağına söz ver diyerek Nisan'a 'Sadece rüyalarda olacak kadar güzelsin' dedi ve ardından kendi söylediklerinden utandı.
"EŞREF ÖLECEK"
Nusret kızının öldüğü yalanına inanarak Yakup'un yanına gitti. 'Benim kızım bugün Eşref ile konuşmaya gitti ama Eşref ne yaptı, beni öldürmek için arabama bomba koydu. Bundan sonra kimse beni durdurmaya çalışmasın. Benim kızım gözlerimin önünde parçalara ayrıldı. Eşref ölecek' dedi. Yakup bu işi Eşref'in yaptığına ikna olmadı.

Çiğdem sonunda depodan kurtuldu. Yukarı hastane odasına çıktığında Atıf artık uyanmıştı. Çiğdem ve amiri de oradayken Çiğdem'i işaret etti. Ancak tam bu andan sonra Atıf tekrar kendinden geçti ve hayatını kaybetti.

Eşref Nimet'in ölüm haberini alırken, Nisan da Atıf'ın hayatını kaybettiğini öğrendi.
Nisan kendini yakma pahasına da olsa Çiğdem'i ele vermek için karakola gitmeye karar verdi. Afra bunun başka bir yolu yok mu diyerek göz yaşları içinde ablasını ikna etmeye çalıştı. Ancak Nisan kararlıydı.

NUSRET AĞA VE EŞREF KARŞI KARŞIYA
Eşref, 'Oyun kuranın oyununu bozarız' diyerek aslında Nimet'in hayatta olduğunu herkese gösterdi.

Kızını karşısında gören Nusret Ağa neye uğradığını şaşırdı. Eşref 'Acaba sen yanlış insanlara mı güvendin Nusret ağa?' diyerek Kadir'i yanına çağırdı.

Eşref 'Madem ortada bir haksızlık var özür dilemek düşer. Adamlarını ve seni affetmem için tek bir şartım var. Elimi öpüp aman dilersen canını bağışlarım Nusret Ağa' dedi.

Nusret Ağa bu sözlere 'Ölürüm de öpmem' değince Eşref 'O zaman ölürsün' diyerek Nusret Ağa'yı vurdu.
Eşref "Bu alemde ben dostlarımı arkama, düşmanlarımı da karşıma alırım. Yüreği yeten karşıma çıksın." diye bağırarak herkese gözdağı verdi.
Eşref Rüya her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de…
Dizelerle ateş eden mafya!
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.