• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Emre Kocadağ'dan Halil Dervişoğlu açıklaması

Rodin

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,046
Puanları
36
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Halil Dervşoğlu'nun transfer süreciyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Halil Dervişoğlu listemizde yoktu. Babası, menajerlik görevini de yapıyor. Ekibimizle yakınlaşması var. Oğlunun, Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi. Şenol Hoca'nın da bunda etkisi var, bunun için oğlunu getirmek istedi. Şartlarımızı sunduk. Oyuncunun beklentisi uymadı. Şenol Hoca zaten basın toplantısında noktayı koydu. Kendisi spor camiasının bilge kişiliği. Bazen lafı gediğine koyuyor. Oyuncunun babası dün akşam duygusal yaklaşımı oluyor. Hocamızı ve Ceyhun Bey'i arıyor. Oğlunun, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylüyor. 1-2 saat sonra süreç başka takıma kayıyor. Dediğim gibi bizim gündemimizde yoktu, kendilerinin talebiyle gündemimize girdi. Zaten çok fazla maaş beklentisi vardı, karşılamayacağımızı söyledik. Sosyal medyada yandaş medya aracılığıyla yaptırdıkları haberler var. Rosier ve Ghezzal transferlerinde de ilgileri oldu. Gedson transeriyle iyi bir ders verdik, bizim için konu orada kapandı. İhtiyacı olan bir oyuncuyu, Beşiktaş parayı basar ve alır. Bizim için ihtiyaç durumunda bir oyuncu değildi. Para yarışında biz olmadık ve olmayacağız. Beşiktaş'ı kullanarak bir şey elde etmeye çalışıyorlarsa, biz geri çekiliriz. İstediğimiz oyuncu varsa, biz alırız. Kaynak: Sporx
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.