Kanal D'nin yeni dizisi Uzak Şehir yayın hayatına başladı. Artık her pazartesi ekrana gelecek Uzak Şehir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Uzak Şehir'i izleyen isimlerden biri de ünlü sanatçı Demet Akalın.
Demet Akalın, Uzak Şehir'i izlediği anı paylaştı ve Alya Albora karakterine hayat veren Sinem Ünsal'a övgü dolu sözler sarf etti.
Instagram hesabından paylaşım yapan Demet Akalın, "Biraz da Sinem Ünsal'ı parlatın. Gerçi ışığa övgüye ihtiyacı yok." yazdı.
Uzak Şehir'in ikinci bölümünden heyecan dolu tanıtım! 'Oğlumu benden ayıramayacaksınız'
İLK BÖLÜMÜ OLDUKÇA BEĞENİLDİ
Uzak Şehir'in ilk bölümü oldukça beğenildi. Dizinin ilk bölümü sosyal medyada da TT oldu. Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın oyunculuk performanslarının çok konuşulduğu diziye yapılan yorumların bazıları şöyle;
“Ben bunları sahiplendim gitti valla #AlCih #UzakŞehir”
“'Oğlumu size bırakmam, ölümü çiğnersiniz!' #SinemÜnsal döktürüyor #uzakşehir”“
O kadar harika ilerliyor ki ekrana kilitledi beni. Gerek oyuncular, gerek dizi müzikleri, gerek uyarlamaya olan benzerlik heyecanı kat kat arttırıyor. Reytingi bol olsun #UzakŞehir”
İKİNCİ BÖLÜMÜ PAZARTESİ
Kanal D’nin AyNa Yapım imzalı iddialı dizisi Uzak Şehir, ikinci bölümü ile pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin ikinci bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Sadakat Albora’nın Alya’ya attığı tokat yürekleri sızlattı. Alya kurşunu çıkarmak için Cihan Albora’ya yardım etmeye çalışsa da Sadakat Albora tehditlerine devam etti. Oğluyla Albora topraklarından gitmek için her şeyi göze alan ve yeni planlar yapan Alya’nın bu sefer karşısına çıkan Demir Baybars engeli karşısında ne yapacağı merak konusu oldu.
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.