• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Danla Bilic'e saldırı anına ait yeni görüntüler! Başından aşağı içecek dökmüş

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada eski sevgilisi Berk Çetin'den şiddet gördüğünü duyurmuştu. Danla Bilic yaptığı açıklamada, "Restoranda, güvenlik kameralarının görüş açısında, açık ve ağır şekilde yumruklanarak darp edildim. Aldığım darp raporu ile birlikte Aile İçi Büro'ya müracaat ettim. Hukuki sürecin etkin bir şekilde ilerlemesini ve güvenliğimin sağlanmasını bekliyorum" demişti.

Trafik kazası geçiren Berk Atan son durumunu açıkladı! 'Artık canım acımadan gülebiliyorum'

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Denizli'de yakalanan Berk Çetin ifadesinde, Danla Bilic'in restoranda olduğundan haberi olmadığını ve gördüğünde ise selamlaşmak amacıyla yanına gittiğini söylemişti. Bu sırada kendisine hakaret edildiğini belirten şüpheli, ani bir sinirle müştekinin omzunu ittiğini, müştekinin yere düşmediğini ancak birkaç adım geri gittiğini ifade etmişti. Müştekiye yumruk attığı ve darbettiği yönündeki iddiaları ise reddetmişti.

TUTUKLANDI

B.Ç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Danla Bilic'in eski sevgilisi tarafından darbedildiği anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Muhabironline'da yer alan habere göre; güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Berk Çetin’in Danla Bilic’i ittiği ve kafasından aşağı içecek döktüğü görüldü.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.