• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Cristiano Ronaldo ile aynı kareye girmişti! Şaşırtan benzerlik

Artur

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,312
Puanları
36

22 Haziran'da oynanan ve Portekiz'in A Milli Takımımızı 3-0 mağlup ettiği maçta 'Röportaj Adam' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mahsun Karaca, Cristiano Ronaldo ile aynı kareye girmişti.

Sosyal medyanın gündemine oturan bu kara çok konuşulmuş; Karaca'nın, Ronaldo'nun 2005 yılında hayatını kaybeden babası Jose Dinis Aveiro'ya benzerliği dikkat çekmişti.



"ÇOK BENZER"

Cristiano Ronaldo’nun annesi Dolores Aveiro da TikTok hesabından yaptığı paylaşımda oğluyla Mahsun Karaca'nın aynı karede olduğu fotoğrafı ve vefat eden eşinin bir karesini yayınlayarak; "Çok benzer" diye yazdı.



Ronaldo'nun annesinin paylaşımının ardından Karaca ise "Bu saatten sonra kimsenin çocuğuyla uğraşamam" diyerek Aveiro'ya esprili bir karşılık verdi.



MAHSUN KARACA KİMDİR?

'Röportaj Adam' adıyla tanınan Mahsun Karaca, 1992 yılında Adana'da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Karaca; Youtube, Tiktok ve Instagram için çektiği videolar ile adından söz ettirmeye başladı. Karaca, çektiği videolar ile kısa sürede büyük bir kesimin beğenisini kazandı.



Ronaldo için sahaya girdi UEFA affetmedi! İşte Berat'ın alacağı ceza
Cristiano Ronaldo'dan Arda Güler'e: Bu ruh hala aynı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.