• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Buğra Bahadırlı ölümünün birinci yılında Billur Kalkavan'ı andı: Seninle geçirdiğim her güne şükrediyorum

Artur

Forum Üyesii

Geçtiğimiz sene mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Ünlü ismin 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, 14.3 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda hayat arkadaşını andı.

"ANLADIM HİÇ GİTMEDİĞİNİ"

Sözlerine, "Aşkım benim... Hayat arkadaşım, yol arkadaşım... Bir yıl oldu gideli. Sen gittiğinde nasıl yol alabilecektim peki?" diye başlayan Bahadırlı, şöyle devam etti:

Alıntı Metni

"DÜNYANIN EN ŞANSLI ERKEĞİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"

"Seninle geçirdiğim 14 yılın her gününe şükrediyorum ve kendimin dünyanın en şanslı erkeği olduğunu düşünüyorum. Yaşamanın güzel olduğunu, hayatın sahip olduğumuz en güzel hediye olduğunu seninle öğrendim ve yaşadım. İyi ki yaşadım."

Alıntı Metni

Buğra Bahadırlı: 'Hayatımda birileri olmayacak' dersem yalan söylemiş olurum!
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini yıktı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.