• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bitez Halk Plajı | Bodrum - Muğla

BaLAm

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
361
Puanları
16


Bitez doğal görünümü, plajları, ormanlık alanı ve koyları ile kartpostallık görüntüye sahip oldukça güzel beldelerden biridir. Bodrum ilçe merkezinden 18 kilometre uzaklıkta bulunan Bitez genel olarak yabancı turistler tarafından gezilir. Piknik, yüzme ve doğa yürüyüşleri için ideal noktalardan biri sayılır.

Bodrum'un en gözde plajlarından biri olan Bitez Plajı, yabancı turistlerden tutun ünlülere kadar tercih edilen yerlerden biridir. Aynı zamanda Bitez Yalısı olarak da bilinmektedir. Sessiz ve sakin bir tatil arayışında olanlar için asla önerilmeyecek bir yer olmasıyla birlikte özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında son derece kalabalık olduğunu ifade etmeliyiz. Bu bölgeyi tercih edecekseniz eğer Eylül ayını hatta Ekim'i bile bekleyebilirsiniz. Denizine dair ilgi vermek gerekirse de; genellikle dalgasız ve son derece de temizdir. Tabi temizlik kısmını sezonun kalabalığına göre oranlamak daha mantıklı olacaktır. Su seviyesinin derinleşme durumunun yavaş olması da özellikle çocuklu tatilciler için idealdir.

Bitez Plajı'nın en büyük özelliği, girişlerin ücretsiz olmasıyla birlikte çoğu işletmecinin müşteri çekebilmek adına şezlong ve şemsiyeleri de ücretsiz sunmasıdır. Aynı zamanda plaj içerisinde bulunan işletmelerden ötürü kahvaltınızdan tutun akşam yemeğinize kadar birçok fırsattan yararlanma şansınız da olabiliyor.​
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.