• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ayliz Duman ilk kez açıkladı! 'Danimarka güzeli cevap vermedi'

Artur

Forum Üyesii

Miss Universe, Kaniat Güzellik Yarışması'nda dereceye giremeyen Ayliz Duman, sosyal medyada acımasız eleştirin hedefi olmuştu.

Duman, katıldığı programda yarışmayla ilgili anılarını da aktardı. Duman, Danimarkalı güzelin selamına yanıt vermediğini de söyledi.

Duman'ın açıklamaları şu şekilde:

Tabii ki bir yarışmaydı, bir rekabet verdi. Çok ağladığım, çok üzüldüğüm dönem oldu. Çok tek hissettim orada. Bir rekabet vardı, orada tek başımaydım.

Tek gitmem gerekiyordu. Çok ağladığım oldu, yalnız hissettim çünkü. En büyük yarışı kendimle verdim. Zihinsel olarak çok yoruldum ama çok da eğlendiğim zamanlar oldu.

Miss Universe Kainat yarışmasını kazanamayan Ayliz Duman'dan sitem dolu sözler! 'Çok çalıştım ve çabaladım'

Sahneye çıkmadan önce çok heyecanlıydım. Türkiye'yi temsil etmek için gittim. Çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum. Çok disiplin isteyen bir şey. Artık güzellik yarışmalarında sadece güzelliğe bakmıyorlar. Etrafa saçtığınız enerjiye çok önem veriyorlar.

DANİMARKA GÜZELİ

Bir kere karşılaştık kendisiyle çok güzel bir kız kesinlikle. Nasılsın diye sorduğumda pek cevap vermedi. Çok havalıydı. Hava atmak da değil. Biz yarışma içerisindeyiz ama sadece taç değil ki amacımız. Ben dereceye giremedim ama çok güzel insanlar kazandım. Kendine odaklanmak istemiştir. Hepimiz bir yarışma içerisindeydik. Çok güzel arkadaşlarım oldu.

124 güzel arasından 54. olan Ayliz Duman, "Elemeler sırasında çok heyecanlı hissettim. Profesyonellerle yarıştım ben. Elimden geleni yaptım. Çok üzüldüm çok uğraştım. İlk 30'u hak ettiğimi söyleyebilirim. Çok ağladım." dedi.
Hepimiz çok şaşırmıştık. Hiç beklemiyorduk Danimarka'yı. Sabahları biz aşağı indiğimizde biz bir yoldan geçiyoruz. Ben geçtiğimde poz veriyorum. Allah Allah diyorum benim neden fotoğrafım olmaz. Duruyorum poz veriyorum kameranın flaşı açık ben geçince o kameranın flaşı kapanıyor.Beni yok sayan bir kitle vardı. Sahnede alkışlanmadım. Çok üzüldüm. Ben ülkemi temsil etmek amacıyla oradayım.'' diye konuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.