• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Aromalı Pizza Baharatı Tarifi

Kacey

Forum Üyesii

Malzemeler
  • 1 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı dağ kekiği
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı soğan tozu
  • 1 çay kaşığı mercanköşk
  • 1 çay kaşığı kişniş
  • 1/2 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı karabiber

Yapılışı
Tüm malzemeleri kavanoza alıp karıştırın. Kapağını kapatarak serin ve kuru bir yerde muhafaza edin.

Son olarak baharatların yanında kendi damak zevkinize uygun bir pizza sosu hazırlamak istiyorsanız, küçük bir kapta 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı mayonezi karıştırın. Küçük bir parça tereyağını tavada eritin. İçerisine kekik, sarımsak tozu, toz biber, nane ve pul biber ekleyin. Yanmadan ocaktan alın ve 2 dakika bekleyin. İlk sıcaklığı geçtikten sonra yoğurtlu karışıma dökün ve malzemeleri iyice karıştırın. Hazırladığınız pizza sosuna, dilimlenmiş pizzaları batırarak afiyetle yiyebilirsiniz.

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Carmen

Forum Üyesii
Teşekkür ederim, bu tarif harika! Bugün akşam yemeğinde denedim ve herkes bayıldı.

Burcu22

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bu tarifi denedim ve gerçekten sevdim. Teşekkür ederim, favorilerime ekledim!

Carmen

Forum Üyesii
Bugün bu tarifi denedim ve kendimi bir şef gibi hissettim. Teşekkür ederim!

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.