• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Annesinin ölümüyle yıkılmıştı! Tarkan, turnesini neden bırakmak istemediğini konserde açıkladı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu’nun 68 yaşında kalp krizinden hayatını kaybeden annesi Neşe Tevetoğlu 17 Nisan'da İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Avrupa turnesinde olan Tarkan, haberi alır almaz İstanbul'a gelmişti.

Almeda diskalifiye oldu, Survivor karıştı! Pınar Saka'dan Batuhan ve Volkan'a gönderme

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Tarkan annesinin vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Anne kaybı içte yanan har bir ateş. Biliyorum öyle kolay da sönmeyecek bir ateş. En ihtiyacımın olduğu günlerde yüreğime su serpmeniz ve yanımda olmanız çok değerliydi. Bu acılı zamanımda bana destek olan tüm sevenlerime, dinleyicilerime, aile, akraba ve yakınlarıma, ekip arkadaşlarıma ve bütün değerli sanatçı dostlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Ama en çok da bu zor zamanımda hep benimle olan eşim Pınar’a ve de varlığı ile arada bir acımı unutturup yüzümü güldüren canım kızıma çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun." ifadelerini kullanmıştı.

''HER KONSER İLAÇ GİBİ GELİYOR''

Annesinin vefatının ardından ilk kez sahneye çıkan Tarkan, Stuttgart konserinde gözyaşlarına boğulmuştu.

Tutuklanan Lvbel C5'in cezaevine gönderildiği anlar ortaya çıktı

Tarkan, Hamburg konserinde kendisini dinlemeye gelenlere turnesini neden bırakmak istemediğini konserde açıkladı.

Tarkan; ''Teşekkür ederim, sizleri de bugün üzmek, acıma da ortak etmek istemiyorum. Siz de bana iyi gelin, ben de size iyi geleyim. Gerçekten bir rahatlayalım. Ama arada da hoş görün. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Ama sizin enerjinize çok ihtiyacım var. O yüzden de muhakkak bu konserleri yapacağım dedim. İhtiyacım var onlara, iyi günde kötü günde birlikte olmalıyız.'' diye konuştu.

''DAHA İYİYİM''

Tarkan, konser sonrası sosyal medya hesabından; ''Çok teşekkürler Hamburg. Sevginiz ve desteğinizle daha iyiyim. Her konser ilaç gibi geliyor. İyi ki varsınız.'' paylaşımında bulundu.

Survivor hayalleri yarım kaldı... İşte Survivor All Star 2025'e veda eden yarışmacı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.