• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Alişan'ın eşi Buse Varol yeni imajıyla dikkat çekti! Paylaşımına beğeni yağdı

Artur

Forum Üyesii

Türkücü Alişan ile mutlu bir evliliği olan 34 yaşındaki oyuncu Buse Varol sürpriz bir şekilde imaj değişikliğine gitti. Instagram'da 1,5 milyon takipçisi olan Varol, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmedi.

2018 yılında Buse Varol ile dünyaevine giren şarkıcı Alişan, Instagram hesabından tanışma yıl dönümünü kutladı. Duygusal bir mesaj paylaşan Alişan eşine 'seni çok seviyorum' demeyi de ihmal etmedi.

ALİŞAN'DAN ROMANTİK PAYLAŞIM

48 yaşındaki Şarkıcı Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu. Birlikte 6 yılı geriden bırakan çiftten Alişan, tanışma yıl dönümlerini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kutladı.

Alişan'dan eşi Buse Varol'a duygusal sözler! 'Çok şey yaşadık'

Kalp emojisi koyarak eşi Buse Varol'u etiketleyen Alişan; ''14 Kasım 2017'de başladık ve bugün 14 Kasım 2024. 7 sene bugün itibariyle bitti ve 8. yıla iki çocuğumuzla birlikte giriyoruz. Çok şey yaşadık ve daha yaşayacağımız bir ömür var. Seni çok seviyorum aşkım. İyi ki.'' notunu yazmıştı.

PARİS'TE AŞK TAZELEDİLER

Ünlü çift Fransa'nın başkenti Paris'e tatile gitti. Tatilden mutlu anlarını Instagram'dan paylaşan çiftin takipçileri, ''Paris'te aşk başkadır'', ''Paris'te aşk tazeliyorlar'' yorumlarında bulundu.

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, sürpriz bir şekilde imaj değişikliğine gittiğini takipçileriyle paylaştı.

Neslihan Atagül'den yeni hamilelik pozları! '24. haftadan bildiriyorum'

Saç rengini ve kesimini değiştiren Varol'un yeni imajına sevenlerinden yorum yağdı. Varol'un takipçileri ''Saç renginiz çok yakışmış'', ''Saçlar harika duruyor Buse Hanım'', ''Yeni halinize bayıldım'' şeklinde yorumlar yaptı.

İtalya'da Melis Sezen fırtınası! Aşk hayatı merak konusu oldu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.