• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ahmet Kural minik oğlunu anlattı! 'Kaşı gözü çok oynuyor'

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,988
Puanları
36

Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen bir törenle 18 Temmuz 2023'te dünyaevine girmişti. Çiftin nikâh şahitleri usta oyuncu Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin olmuştu.

Geçtiğimiz nisan ayında bebekleri dünyaya gelen çift, oğullarına Kemal adını vermişti.



"MİMİK ÇOK"

Geçtiğimiz akşam bir davete katılan Ahmet Kural, eşi Çağla Gizem Kural gazeteciler ile sohbet etti. Ahmet Kural, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen oğlu ile ilgili babalık deneyimi hakkında, "Her gün farklı şeyler öğreniyoruz, baba diye hecelemeye başladı ama ilk anne dedi. Bazen bana benziyor, bazen Çağla'ya benziyor ama kaşı gözü çok oynuyor. Mimik çok." diyerek güldü.



"HEP YANINDA OLMAK İSTİYORUM"

Gazetecilerin, "Oğlunuz ile birlikte vakit geçirmeyi mi tercih edersiniz yoksa gelen projeleri kabul edecek misiniz?" sorusuna yanıt veren Kural, "Şu anda hakikaten olsa kabul etmem gibi. Hep yanında olmak istiyorum çocuğumun, büyük konuşmayayım ama bir an önce eve gidip onunla vakit geçirmek hissiyatı oluşuyor." dedi.



"TOMBUL BİR AHMET"

Eşi ise oyuncu Ahmet Kural'ın babalığı hakkında, "İnanın ben gözlemciliği ve hassasiyetine şaşırdım. Tabii ki beklentim vardı ama bu kadar da değildi. Annem ben ve Ahmet idare ediyoruz şimdilik bakıcısız bir şekilde çok da keyifle. Çok yardımcı oluyor, çok güzel bir baba. Tombul bir Ahmet zaten bence de" diyerek güldü.



Ünlü çiftten bebekleriyle ilk paylaşım! İşte Ahmet Kural'ın minik oğlu
Ahmet Kural evlilik yıl dönümünü kutladı! 'Seni çok seviyorum karıcığım'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.