• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, Melisa'nın mezuniyetinde!

Artur

Forum Üyesii

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın, 2013 yılında dünyaya gelen kızlarına Melisa adını vermişti. Eylül 2017'de Fransa'nın Marsilya şehründe nikâh masasına oturan çift, Kasım 2018'de Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

Eski eşler, ilkokulu bitiren Melisa’nın mezuniyet törenine katıldı. Duygulanıp gözyaşlarına hakim olamayan Subaşı, dikkat çeken bir Instagram paylaşımına imza attı.

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım'

"EKSTRA DUYGULARDAN AĞLIYORDUM"

Şeyma Subaşı, eski eşi ve kızıyla fotoğraflarına, "Bizim biricik kızımızın 5’inci sınıf mezuniyeti. Ekstra duygulardan ağlıyordum. Herkese musmutlu, huzurla yaşadığı ömürler diliyorum. Evlatlarımızın musmutlu günlerini gördüğümüz, Allah’ın bizi evlatlarımızla sınamadığı günlerimiz olsun. Herkese tebrikler" notunu düştü.

Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili olay oldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.