56 yaşındaki şarkıcı Fulden Uras, sağlığıyla ilgili sorunlar nedeniyle son 13 yılda 24 ameliyat olmuştu. Uras, sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı.
Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden şarkıcı Uras, daha önce bağırsak ve meme kanserine yakalanmıştı.
Ünlü isim Instagram'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
''ATEŞLİ KOAH TEŞHİSİ KONULDU''
Uras, sosyal medyadaki paylaşımına "Çok şükür her şey yoluna girmeye başladı. Biraz daha sürecim var. Bir aya kadar zımba gibi olurum. Akciğerimin yüzde 20'sini kullanamıyorum. Ateşli KOAH teşhisi konuldu. Çok zor bir dönem atlattım. Çok ağır kortizonlar aldım, bugün itibariyle bitti. Her şeyin başı sağlıkmış bir kere daha anladım" notunu düştü.
SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Kendisine destek olan ve arayıp soran herkese teşekkür eden Uras, mesajının devamında “Bu süreçte desteğini esirgemeyen doktorlarımdan, dostlarımdan ve beni hiç tanımadan dua eden, sağlığımı merak edip soran tüm sevenlerimden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.
Icardi'nin evini bastığı iddia edilmişti! Wanda Nara'dan peş peşe paylaşımlar
ANNEYE DUYGUSAL MESAJ
Fulden Uras'ın annesi Müge Akkoyunlu, 2017 yılında geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcı, annesinin mezarı başında da bir paylaşım daha yaptı ve "Kavuşacağız meleğim rahat uyu" notunu düşmüştü.
''NURLAR İÇİNDE UYU''
Sanatçı, Temmuz 2019'da annesi Müge Akkoyunlu'nun fotoğrafını yayınlayıp, "İki sene oldu sen gideli annem. Mügoşum tarifsiz acılar içindeyim. Bu dünyada iyi ki senin evladın olarak yaşıyorum. Kavuşana dek nurlar içinde uyu. 16-07-2017 hayatımın en acı günlerinden biri" ifadelerini kullanmıştı.
Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyattan çıktı! 'Çok şükür bunu da atlattık inşallah'
Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.