23 Ağustos 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Katılım
7 Ağu 2022
Mesajlar
3,432
Tepkime puanı
16
Puanları
38
Konum
Ankara
Cinsiyet
Bayan

İkizler Burcu Günlük Yorumu (23 Ağustos 2022 Salı)


İş konusunda zor bir dönemden geçebilirsin, özellikle de bugün bunun etkilerini hissetmen olası. Çok çalışmak değil ama verimli olmak fayda edebilir. Çevrendeki insanlardan da destek istemekten çekinmemelisin ayrıca. Sonuçta dedikleri gibi bir elin nesi var iki elin sesi var...​

Sağlık
Kendini daha zinde hissetmek için yaşam tarzında ufak değişiklikler yapman gerekebilir, özellikle de bugün. Zinde kalmak için egzersiz konusunda daha özenli davranabilirsin. Ve hatta gerekiyorsa daha farklı bir egzersiz programına geçmen gerekebilir.

Aşk
Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Onun varlığını her durumda yanında hissetmek aşka olan inancını da artıracak ayrıca. Birlikte geçireceğiniz zaman, hem birbirinizi daha iyi anlamanıza hem de ileriden beklentilerinizi daha da netleştirmenize vesile olacak.

Para
İş konusunda zorluklar yaşaman mümkün bugün. Kararlılık yardımıyla olası sorunları aşmak mümkün olabilir ama. Çalışma ortamında dikkatini dağıtacak şeyleri temizlemek senin için oldukça etkili olabilir ayrıca. Hemen zorluklara teslim olmamalısın.

( Alıntı )
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!
Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt