22 Ağustos 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Katılım
7 Ağu 2022
Mesajlar
3,432
Tepkime puanı
16
Puanları
38
Konum
Ankara
Cinsiyet
Bayan

Yay Burcu Günlük Yorumu (22 Ağustos 2022 Pazartesi)


Gün içinde işlerini düzenlemek için daha dikkatli davranman gerekecek. Teknolojiden en fazla şekilde yararlanmak senin için büyük fayda sağlayacak. Planladığın gelişmeyi hayata geçirmek için daha dikkatli davranmakta yarar var.​

Sağlık
Kendini yorgun hissetmemek için daha dikkatli olmalısın. Eline geçecek fırsatları dinlenmek için değerlendirmek senin için iyi olacak. Hafif yemekler tercih etmek dinlenmene yardımcı olup hedefine ulaşmanı kolaylaştıracak.

Aşk
İlişkinin istediğin gelişmeyi göstermesi için daha fazla çabalamak gerekebilir. Partnerinle her zamankinden daha fazla zaman geçirmek hayal ettiğin ilerlemeye ulaşma konusunda sana yardımcı olacak.

Para
Yatırımların hakkında yeni bir değerlendirme yapman gerekebilir. İşlerinin ilerleyişini gözden geçirmek olası sorunları daha erken görmeni sağlayacak. Bu şekilde daha makul çözümler üretmek daha kolay olacak.

( Alıntı )
 

Uykucu

Forum Üyesi
Katılım
5 Eki 2022
Mesajlar
1,252
Tepkime puanı
0
Puanları
36
Çok teşekkür ederim.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!
Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt