22 Ağustos 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Katılım
7 Ağu 2022
Mesajlar
3,434
Puanları
38
Konum
Ankara
Cinsiyet
Bayan

Başak Burcu Günlük Yorumu (22 Ağustos 2022 Pazartesi)


Bencil davranmaktan vazgeçmelisin. Yaptığın şeylerin başkasının hayatını etkilediğini fark etmek senin için de önemli olmalı. Hareketlerinde daha dikkatli olmak, olası sorunları çözmede daha etkili çözümler üretmene sebep olacak.​

Sağlık
Sağlığının iyi olması kadar yanındaki insanların da iyi hissetmesine dikkat etmelisin. Başkalarının da sağlığını gözetmek ister istemez kendin için de en iyi olanı tercih etmeni sağlayacak. Egzersiz konusunda yeni şeyler denemekte yarar var.

Aşk
Sevdiğin insanı zor isteklerle boğmak yerine ona yardımcı olmak işleri daha da kolaylaştıracak. Onun yükünü hafifletmeye çalışmak gönlündeki yerini daha da kalıcı yapacak. Vereceğin destek sayesinde ilişkiniz boyut değiştirebilir.

Para
Elindekinin kıymetini bilmelisin. Ne de olsa gelirim var deyip savurgan davranmaktan kaçınmalısın. Sahip oldukların için şükretmen elindekinin kıymetini bilmeni kolaylaştıracak. Dikkatli davranışların sıkıntıyı uzak tutacak.

( Alıntı )
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt