• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri

SiyahLi

Süper Moderatör
Bayan Üye
Katılım
24 Ağu 2022
Mesajlar
4,448
Puanları
38
Konum
Forumzar
Cinsiyet
Bayan
Bal sarısı

Bal sarısı, sarının sıcak ama bir o kadar da saçlarda doğal duran bir tonu. Geçmişten bugüne kadar hiç eskimeyen bir ton olması sebebiyle çok fazla tercih edildiği kesin. 2024 yılında yeni bir saç rengi arayışında olanlar ve saçını sarıya boyatmak isteyenler bal sarısını tercih edebilirler.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri


Yana doğru ayrılmış perçemler

Uzun bir süredir katlı kesimlerin en sevilen yanlarından biri perçemler. Zaman zaman birçok kadının heves ettiği perçemleri tek bir tarafta toplamak ve belirgin bir saç ayrımı yapmak 2024'ün yükselen trendleri arasında. Özellikl yuvarlak bir yüz hattına sahip olanların bu saç stiline bir şans vermesini öneriyoruz.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri


İtalyan bob

Son dönemde Hailey Bieber ve Zendaya'nın popülerlik kazandığı İtalyan bob kesimi, elmas şeklindeki yüz hatlarına sahip olanlar için ideal bir kesim. Fransız bob saç kesiminden farklı olarak daha çok kattan oluştuğu için saçlar düz olsa dahi daha kabarık ve dalgalı görünüyor.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri


Bambi sarısı

2023'ün kış aylarında başlayan bu trend 2024 yılında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yazın açık sarı tonlarından daha uzak olan bu tonda açık kahverengiler daha çok yer aldığından kış mevsimine daha uygun bir renk ve daha doğal durmasıyla dikkat çekiyor. Daha yumuşak sarı, kahverengi ve vanilya tonlarını bu saç renginde görebilirsiniz.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri


Jellyfish cut

Tıpkı bir denizanası görünümüne sahip olduğu için "jellyfish" adı verilen bu saç kesimi özellikle 2023'ün başından beri oldukça ilgi çekiyor. Özellikle Kore güzellik trendlerinden biri haline giren bu saç kesimi son zamanlarda gençler arasında oldukça popüler.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri


Shaggy pixie

Pixie saç kesimi, uzun yıllardır kısa saç modelini tercih eden kadınların vazgeçemediği modellerden biri. Shaggy pixie saç kesimi, özellikle ince saç tellerine sahip olan kişilerin tercih edebileceği bir model ve dolayısıyla saçları olduğundan daha fazla göstermeye yarıyor. Bunun dışında kolay kullanımı sayesinde de 2024 yılının en popüler saç kesim modellerinden biri halini alıyor.

2024 yılının trend saç kesimleri ve saç renkleri
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.