• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

2024 makyaj trendleri

SiyahLi

Süper Moderatör
Bayan Üye
Katılım
24 Ağu 2022
Mesajlar
4,454
Puanları
38
Konum
Forumzar
Cinsiyet
Bayan
Çivit mavisi göz makyajı

Göz makyajında bu sezonun trend renklerinden "indigo mavisi" gözlere çarpıcı bakışlar katmakta oldukça başarılı. Mavi renkteki gözlere nasıl duracağını merakla beklediğimiz bu trendde çivit mavisini far olarak ya da tek başına eyeliner haline getirip kullanabilirsiniz. Siz de renkli göz makyajları yapmayı sevenlerdenseniz bu renge bir şans verebilirsiniz.

2024 makyaj trendleri


Kırmızı ruj

Dudak makyajlarının vazgeçilmez başrolü olan kırmızı rujlar 2023'ten daha fazla öne çıkıyor ve dikkat çekmeye hazırlanıyor. 2023 yılında dudaklarda daha sakin trendlerin hakim olduğu bir gerçek olsa da 2024 yılında tüm bunların yanında göz alıcı kırmızı rujları eklemek gerekecek.

2024 makyaj trendleri


Böğürtlen dudaklar

Dudak makyajlarında dikkat çeken trendlerden bir diğeri ise "blackberry lips". Böğürtlen renginden esinlenen dudak amkayjlarına bu sene çok fazla rastlayabiliriz. Özellikle böğürtlen rengindeki rujlarla dudakta latex kumaş etkisi yaratmak oldukça havalı bir makyajın ana ögesi olabilir.

2024 makyaj trendleri


Holografik gözler

2024 yılının en beğendiğimiz makyaj trendinin holografik göz makyajları olduğunu söylemezsek olmaz. Kendi içerisinde renk geçişli bir etki bırakarak far olarak kullanılan bu görünüm oldukça iddialı ve havalı. Tek başlarına kullanılıp maskara görünümüyle birleştirildiğinde dahi yeterli olacaktır.

2024 makyaj trendleri


Bulanık dudaklar

Blurlu, bulanık ya da "blurred" olarak isimlendirilen bu dudak trendinde özellikle dudak kenarları bakımından belli belirsizlik hakim. Dudakların ortasına daha yoğun uygulanan rujlar için dudak kenarlarında dudak kalemi kullanılmaması gerekiyor. Bu etkiyi yaratmak için ruj fırçalarından veya parmaklarınızdan yararlanabilirsiniz.

2024 makyaj trendleri


C şeklinde allıklar

2023 yılında TikTok sosyal medya platformunda oldukça ilgi gören ve uygulanmaya başlanan bu allık sürme yöntemi 2024 yılında da bizle geliyor. Yanaklarınıza sürdüğünüz allığınızı farınızla bütünleştirmek için şakak, kaş ve göz kapağınıza kadar C şeklinde sürüp dağıtmanız gerekiyor.

2024 makyaj trendleri


Cilt bakımı + makyaj

Son dönemlerde birçok makyaj malzemesinde gördüğümüz cilt bakımı içeriklerini, serumları ve asitlerin trend olmayacağını düşünmüyorduk, değil mi? Makyaj olarak özellikle hafif görünümlerden hoşlanan kişilerin tercih edebileceği cilt bakım yönü kuvvetli makyaj malzemelerine şans vermenizi tavsiye ederiz.

2024 makyaj trendleri


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. ]
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.