• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Zeynep Tuğçe Bayat'tan yeni hamilelik pozları! Instagram'dan beğeni yağdı

Artur

Forum Üyesii

Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat, 2010’da 'Gönülçelen' dizinde oynarken tanışmış, 2020’de nikâh masasına oturmuştu. Çift, anne baba olma duygusunu tatmak için gün sayıyor.

Zeynep Tuğçe Bayat, Instagram hesabından yeni paylaşımda bulundu. Zeynep Tuğçe Bayat, "Göbüş dump devam edecek" dedi. Instagram hesabından paylaşım yapan Zeynep Tuğçe Bayat binlerce beğeni aldı.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Çiftin bebeklerinin erkek olacağı öğrenildi. Çift, bebekleri için alışveriş yapmaya başladı.

Masterchef Türkiye'de mavi takım büyük hezimet yaşadı! Demet Akalın'dan Muratcan'a olay yorum

Beş aylık hamile olan oyuncu BebeğimleElele'ye pozlar verdi

AŞERME SORUSUNA YANIT

Anne olmaya hazırlanan 34 yaşındaki oyuncu, "Güzel gidiyor, heyecanlıyım. Hazırlıklar başladı. Biraz bekliyorum, çok erkenden bir şey almak istemiyorum" demişti. Basın mensuplarının yönelttiği "Aşerdiniz mi?" sorusuna Bayat, "Cansel çok seviyor, 'Gecenin köründe bunları aradım' demeyi. Öyle bir şey olmuyor. Bir kere çocukken yediğim elma aklıma gelmişti, onu da bulamadık ama bir şey olmadı, sıkıntı yok. Abartılacak bir şey değil" yanıtını vermişti.

Yasemin Sakallıoğlu'nun vatkalı ceketi olay oldu! 'Bugün de tarzımızla konuşulduk'

Ünlü çift Instagram hesaplarından bu pozla hamilelik haberini duyurmuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.