• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yönetimin istifa etmesini neden istiyorsunuz?

Aaryan

Forum Üyesii
Yönetim neden istifa etmeli?? Geçtiğimiz günlerde yapılan Beşiktaş Fan Token lansmanında, Başkan Ahmet Nur Çebi, ''Beni neden istifaya çağırıyorlar anlamıyorum, bana anlatsınlar neden? Ben her cuma kulüpteyim gelsin anlatsınlar..'' demişti.. Ancak bu açıklama Beşiktaş taraftarlarınca çok samimi bulunmadı, hatta sosyal medya da, ''daha yeni tribünden bir taraftar yöneticilerin locasını çekilip tartaklandı, kulübe gidip başkanın istifasını istemek? Allah muhafaza...'' paylaşımları yapıldı. Kulübe gidip bizzat başkanın yüzüne neden istifa etmesini istediğinizi söylermisiniz bilemeyiz ama, Beşiktaş yönetiminin, çalışanlarının ve futbolcuların gün içerisinde defalarca bu siteye girip yorumları okuduğunu gayet iyi biliyoruz.. Şimdi biz size soruyoruz, Ahmet Nur Çebi ve Yönetiminin neden istifa etmesini istiyorsunuz? Başkan ve Yönetime, küfürsüz, hakaretsiz mesajınızı ne olurdu? yorumlarınızı bekliyoruz..

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.