• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Yönetim Kadro dışı kararıyla kötü bir başlangıç yaptı..''

Aaryan

Forum Üyesii
Taner Karaman'ın açıklamaları: ''Beşiktaş yönetimi kadro dışı kararıyla kötü bir başlangıç yapmıştır. Bu kadro dışılarını Rıza hoca yapmadı ki yönetim yaptı. Zaten sözleşmeleri gereği öyle kolay kadro dışıda yapamıyorsunuz sonuçlar ortada. Beşiktaş yönetimi sosyal medyanın etkisi altında kalıyor. Bugün 1000 tl verdiğiniz zaman sosyal medyada TT yapabiliyorsunuz. Sosyal medyada Rıza hocaya bir linç var Beşiktaş yönetimi bundan etkileniyor. Parayı verirseniz tweeterda ''Yönetim istifa '' bile yazdırabilirsiniz. 10 günlük sözleşme Rıza hocaya güvensizliğin göstergesidir. En azından sezon sonuna kadar uzatılmalıydı yok hocayla devam etmek istenmiyorsa Beşiktaş yönetimi bunu açık açık söylemelidir. ''Biz yabancı hoca arıyoruz'' demelidir.''

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.