• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yıllardır yüzünü gizleyen Sia'dan 'estetik' itirafı!

Artur

Forum Üyesii

Sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih eden, perukla yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı Sia, 2014-2016'da Erik Anders Lang ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti.

EVLAT EDİNDİ

Öte yandan Sia, 18 yaşında iki çocuğu evlat edinmişti. Oğullarından biriyle belgeselde tanıştığını söyleyen Sia, “Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm” dedi. “Onu bulacağım ve onun annesi olacağım” diye düşündüğünü belirten ünlü şarkıcı, dediğini yapmıştı.

Şarkıcı Sia, babaanne oldu

"OTİZM SPEKTRUMUNDAYIM"

Geçtiğimiz haziran ayında uyuşturucuyla mücadele danışmanı olan Carolyn Wiger'ın konuk olduğu 'Rob Has a Podcast'e bağlanan Sia, "Ben otizm spektrumundayım ve uyuşturucu bağımlılığından iyileşme sürecindeyim" demişti.

Sia, son olarak güzellik sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği 2023 Daytime Beauty Awards'a katıldı. 47 yaşındaki şarkıcı, Doktor Ben Talei'ye ödül verirken övgü dolu sözler kullandı.

"YÜZÜMÜ SAKLAYAN VE YALAN SÖYLEYEN BİRİYİM"

Yıllar boyunca sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih eden ve peruk ile yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı, "Normalde yüzümü saklayan ve bu konuda yalan söylemeyen biriyim. Yüz germe ameliyatımı Dr. Talei yaptı. İnanılmaz biri. Çok iyi işler yapıyor" dedi.

"HERKES ÇOK İYİ GÖRÜNDÜĞÜMÜ SÖYLÜYOR"

İnsanlara önceki halini gösterdiğini söyleyen ünlü şarkıcı "Herkes çok iyi göründüğümü söylüyor" ifadelerini kullandı.

Sia peruğu çıkardı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.