• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Yasemin Sakallıoğlu kilosuna gönderme yaptı! 'Şu an bu kot ancak koluma olur'

Artur

Forum Üyesii

36 yaşındaki ünlü yıldız Yasemin Sakallıoğlu, paylaşımlarıyla güldürmeye devam ediyor. Yıllar öncesinden Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan ve kilosuna gönderme yapan Yasemin Sakallıoğlu, "Beni şu kilomdan beri takip edenler şu an kaç kilo acaba? Şu an bu kot ancak koluma olur' yazdı.

Ardından bir paylaşım daha yapan Sakallıoğlu takipçilerini geçmişe götürdü. Çocukluk fotoğrafını paylaşan Sakallıoğlu, 'İyi geceler tatlı kız seni seviyorum. Senin yanındayım. Hep olacağım, yerim kız seni. Çocukluğunuza iyi geceler demeyi unutmayın. Yer: Rize' notunu düştü.

Umut Akyürek'in zor anları! 'Kendimi odaya kilitledim'

Yasemin Sakallıoğlu 2021 yılında Burak Yırtar ile dünayevine girmişti...

ÜNLÜLERİN ÇOCUKLUK FOTOĞRAFLARI

Yasemin Sakallıoğlu'nun paylaşımının ardından ünlü isimlerin de çocukluk fotoğrafları merak edildi. İşte ünlülerin yaptığı paylaşımlar...

Ünlülerin çocukluk halleri sosyal medyada akım oldu!

Merve Özbey

Başak Dizer

Serenay Sarıkaya

Acun Ilıcalı

Irina Shayk

Mabel Matiz

Meryem Uzerli

Yasemin Kay Allen

Hazal Kaya

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.