bykbekir55
Forum Üyesi
Selamlar ForumZar ailesi,
Yakın zamanda yapay zekâ destekli içerik üretim sistemleriyle küçük bir blog oluşturdum. Özellikle "
Ancak Google Search Console üzerinde birkaç teknik sorunla karşılaştım. Belki benzer durumları yaşayanlar vardır diye buraya da danışmak istedim:
Buraya göz atıp bir şey dikkat çeker mi diye bakmak isterseniz:
Bu tarz sorunları nasıl çözebilirim? Özellikle Blogger üzerinde sitemap veya yönlendirme problemleri yaşamış olan var mı?
Tavsiye ve deneyimlerinize açığım
Yakın zamanda yapay zekâ destekli içerik üretim sistemleriyle küçük bir blog oluşturdum. Özellikle "
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
" gibi konularda kullanıcı dostu bilgiler sunmaya çalışıyorum.Ancak Google Search Console üzerinde birkaç teknik sorunla karşılaştım. Belki benzer durumları yaşayanlar vardır diye buraya da danışmak istedim:
- Site haritası getirilemedi hatası alıyorum (sitemap.xml ekli olmasına rağmen)
- Yeniden yönlendirme hatası zaman zaman sayfalarda gözüküyor (özellikle mobil sürümde)
Giriş yap veya üye ol.
" veya "
Giriş yap veya üye ol.
" gibi makaleler var. İçerik kısmında bir problem yok gibi duruyor ama teknik tarafta sıkıntılar yaşıyorum.Buraya göz atıp bir şey dikkat çeker mi diye bakmak isterseniz:

Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bu tarz sorunları nasıl çözebilirim? Özellikle Blogger üzerinde sitemap veya yönlendirme problemleri yaşamış olan var mı?
Tavsiye ve deneyimlerinize açığım