• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem!

Artur

Forum Üyesii

Wilma Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti anneye verilmişti.

Oyuncu, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Alman oyuncu, 5 Ekim 2023'te ise Tiara Manolya adını verdiği kızını kucağına almıştı.

"GİŞESİ BOL OLSUN"

Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu,yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstendiği, başrolllerini Burak Sarımola, Eylül İlbey, Wilma Elles, Burak Alkaş ve Naci Taşdoğen’in paylaştığı romantik komedi 'İllegal Aşk' filminin galası Özdilek AVM’de gerçekleşti.

Filmin oyuncularından Wilma Elles galaya eşi ve çocuklarıyla geldi. Güzel oyuncu film ile ilgili olarak, "Çok romantik ve keyifli bir film oldu. Gişesi bol olsun” şeklinde konuştu.

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu! 'İsmim Mücella'

"İSMİMİ KENDİM SEÇTİM"

Kendi belgeseli çıkacağını söylerken belgeselde Türk yemeklerinden de bahsettiğini söyleyen ünlü isim, Türk vatandaşı olduktan sonra aldığı yeni ismi ‘Mücella’ hakkında da açıklama yaparak; "Alışmaya çalışıyorum. Bu ismi kendim seçtim. Çok seviyorum, nadir bir isim” dedi.

Meslektaşlarının sürekli şikayetçi oldukları set saatleri ile ilgili olarak konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni
Wilma Elles kaza geçirdi! Ünlü oyuncudan sağlık durumu açıklaması

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.