• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Wilma Elles 19 günde 10 kilo verdi! 'Spor hâlâ yasak'

Artur

Forum Üyesii

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenmişti. Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi isimli ikizleri olan oyuncu, 5 Ekim’de üçüncü kez anne olma mutluluğıu yaşadı.

Tiara Manolya adını verdikleri kızı dünyaya gelen Elles, hamilelik döneminde aldığı 18 kiloyu yaşam koçu Kumru Köseler’in de yönlendirmesiyle yaklaşık üç haftada verdi.

Wilma Elles: Çocuklarım babalarıyla görüşebilir

"SEKİZ KİLO KALDI"

Kilo verme süreci hakkında bilgi veren Wilma Elles, "Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti, 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hâlâ yasak. Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” şeklinde konuştu.

Wilma Elles büryan yedi, Van Gölü’nde yüzdü! 'Ben de artık Bitlisliyim'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.