• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

VİCDAN NAMUS İNSAN...

Esmee

Forum Üyesii
İnsanlığın, en başta vicdanlı ve namuslu insanlara, sonra da vicdanlı ve namuslu siyasetçilere, vicdanlı ve namuslu gazetecilere, vicdanlı ve namuslu bürokratlara, vicdanlı ve namuslu aydınlara, vicdanlı ve namuslu âlimlere, vicdanlı ve namuslu eğitimcilere, vicdanlı ve namuslu esnaflara, vicdanlı ve namuslu hukukçulara, vicdanlı ve namuslu doktorlara, vicdanlı ve namuslu askerlere, vicdanlı ve namuslu polislere, vicdanlı ve namuslu istihbarat elemanlarına ihtiyacı var. Ey vicdansız ve namussuz olan insan görünümlü yaratıklar, her kimseniz, nerede iseniz ve ne yapıyorsanız bilin ve unutmayın ki; yemin ediyorum yaşadıklarınızın ve yaşattıklarınızın bedelini ödeyemezsiniz. Bir insanda hicap duygusu olmalıdır. Ahlakı olmalıdır insanın ve ilkeleri, değerleri. İnsanlığın topraklarında olan biteni bir bilseniz yemin ediyorum kalplerinizi söküp atarsınız. Ciğerleriniz sızlar, beyniniz zonklar, vicdanınız acır, kalbiniz durur. Utanmayı kaybetmişiz, maddenin kulu, kölesi, köpeği olmuşuz. Yemin ediyorum koca koca insanlar maddenin kulu, kölesi, köpeği olmuşlar. Hiç mi insanlığımızdan utanmıyoruz? Hiç mi değerimiz kalmadı tutunabileceğimiz? Vicdanımız mı öldü de bir uyarıcıdan mahrumuz? Veyl olsun insanlığımıza! Kokuşmuşuz, çürümüşüz, ölmüşüz adeta.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.