• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Van Bronckhorst'u eleştiren Nihat Kahveci, Beşiktaş yönetimine seslendi

Aaryan

Forum Üyesii
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, evinde Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında stada gelen taraftarlar, Ersin Destanoğlu ve Ernest Muçi'yi ıslıkladı. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst "En iyi performansı vermediğimizi düşünen varsa tekrar stada gelmesin. Kendi oyuncularımızı neden ıslıkladığımızı anlayamıyorum." ifadelerini kullandı. Karşılaşmayı Kontra Spor'a değerlendiren Nihat Kahveci, van Bronckhorst'un açıklamalarına tepki gösterdi. Kahveci şu ifadeleri kullandı: "BU ŞEYLERE GİRMEMESİ GEREKİYOR" "Leyla gibi geliyorlar çoğu tribüne Hollanda'da. Rahatlar, yanındakiyle sandviçini yiyor. Burası Türkiye, burada statta hep galibiyet bekleniliyor. İyi futbol bekleniliyor. Bu şeylere girmemesi lazımdı bu maç. "GİO SAKİN OL!" 2 maçta 7 gol yedin, 1 gol attın. 'Taraftar beni ıslıklamasın', 'Bugün oyunu beğenmeyenler stada gelmesin' Lütfen! Şu an başkan Hasan Arat ve yönetim Gio'ya, 'Gio sakin ol.' falan demeli. Taraftarla münakaşaya giren teknik direktör, futbolcu hangisi kazanmıştır bugüne kadar bizim ülkede?"

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.