• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Uyandığım anda idmanda ne yapacağımı düşünme hissini seviyorum.'

Aaryan

Forum Üyesii
Fernando Santos, Milli Takım'lardan sonra kulüp takımı çalıştırmasıyla ilgili gelen soruya şu cevabı verdi: 14 yıldır milli takımlardayım. Yaklaşık 12 yıl çalıştım. 20 yıla yakın kulüp takımlarında hocalık yaptım. Çok zor bir durum tabii ki. Kulüp takımlarında sürekli oyuncularla idman yapma hissiyatıni özledim. Oyuncularla her gün birlikte olmayı özledim. Kulüp takımı çalıştırırken, Yunanistan Milli Takımı'ndan teklif aldım. Her gün gündelik çalışmaktan sonra milli takımlarda sürekli ara vermek zordu benim için. Milli takımlardaki oyuncularla sürekli idman yapamıyordum. Geliyorlardı maçlarını oynayıp gidiyorlardı. Uyandığım anda idmanda ne yapacağımı düşünme hissini seviyorum. Böyle bir büyük kulübe geldiğim için mutluyum. Milli takım hocasıyken ara ara oyuncularla görüşüyorsunuz. Yunanistan benim ikinci ülkem gibiydi, ama sürekli beraber olma hissiyatı olmayınca milli takımlarda çalışmak zor oluyor. Kulüp takımında hocalık yapmak benim için çok önemli. Bu takım maç kazanacak, ama birkaç maç kazanmak yeterli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın hedeflerini belirlemek. Beşiktaş'ın hedefi her zaman kazanmak ve her zaman kupa kaldırmaktır. Bunun için iyi oyunculara sahip olmak lazım. Sihirli bir değneğim yok. Bir şeyleri hemen düzeltemeyebilirim. Çalışmak zorundayız. Savaşmak zorundayız. Duhuliye

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.