• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Usta oyuncu Gül Onat yaşadığı zorlu süreci anlattı: Allah düşmanıma vermesin

Artur

Forum Üyesii

70 yaşındaki usta oyuncu Gül Onat, Perihan teyze karakteriyle hayatımızda yer elde etti. Hayatında en sevdiği setin Sihirli Annem olduğunu söyleyen Gül Onat, "Hayatımda en sevdiğim set. Hala beni Perihan teyze olarak seviyorlar. Bu rol üstüme yapışsın." dedi.

HASTALIĞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Aramızda Kalmasın programına katılan usta oyuncu yakalandığı pankreas kanser hastalığıyla ilgili açıklama yaptı. Setlerden uzak kalmasının nedeninin hastalığı olduğunu söyleyen Gül Onat yaşadığı süreci anlattı.

Ailesinde kanser hastası olduğunu söyleyen Onat, "Ben çok kendimi dinleyen ve kontrol ettiren bir insandım. Sakın ihmal etmeyin. Doktor pankreasta ciddi bir sorun var dedi. Çok başında görünüyor dediler. Doktor bunu alırım dedi. Ben de hesapladım 10 gün sonra mı olayım daha mı önce ameliyat olayım. Bayram giriyordu araya. 10 gün sonra ölürsem biraz daha yaşayayım dedim. 45 dakikalık ameliyat sürdü 8 saat. Doktor her dakika başımda. Benim lafım 'bu hastaneden çıkamayacağım.' Allah can düşmanıma vermesin. Çok zor bir süreçti gerçekten. Ne zaman öleceğim acaba diyorum. " dedi.

Nuri Alço yoğun bakımda! Eşinden açıklama: Çok riskli bir ameliyat geçirdi
İnci Türkay ve Zuhal Topal İngiltere'de buluştu! 'Zaman geriye aksın'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.