• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ümit Özdağ - Yeşil Sol Parti kapışması sosyal medyaya sıçradı: "İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok"

Emre ESMER

Moderatör
Ümraniye'de dün partililerle buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Özdağ, rakip partilerin standlarını da gezmişti.

HDP'nin devamı olan Yeşil Sol Parti'nin standına gelen Özdağ, "Bütün siyasi partilerin stantlarını ziyaret ediyoruz. Şimdi de Yeşil Sol Parti standının önüne geldik ama kimse yok. Muhtemelen dağa çıktılar." ifadelerini kullanmış, bu sözler sosyal medyada gündem olmuştu.

Twitter'da Yeşil Sol Parti adına gönüllüler tarafından açılan bir hesap söz konusu videoyu, "Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır" sözleriyle paylaştı.

Bu Faşist standımızı ziyarete gelmiş. Arkadaşlarımız KUDUZ olmamak için alanı terk etmişler. Biliyorsunuz kuduz bulaşıcıdır. ✌️Yeşil Sol Parti ✌️ pic.twitter.com/dSChoKuHFa

— Yeşil Sol Parti (@yesiller_sol) April 11, 2023
Ümit Özdağ ise yine sosyal medyada gündem olacak bir cevap verdi. Özdağ, gönüllü hesabını alıntılayarak, "Ben yıllardan buyana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim." dedi.

Ben yıllardan buyana sizin veterinerinizim. Televizyonlarda kuduran bölücüleri şoklayarak tedavi ederim: Size aşı yapmak için gelmiştim.

— Ümit Özdağ (@umitozdag) April 12, 2023
Son olarak bu mesaja yine yanıt veren Yeşil Sol Parti görüşlü hesap oldu. Mesajda, “İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok. Sen aşını yapmana rağmen halen oraya buraya saldırıyorsun. Senin yerin Millet Meclisi değil. Sen havlamaya devam et. Kuyruğunu kıstırıp kaçarsın 14 Mayıs'tan sonra. İtler muhatabımız değildir. Şimdi KAYBOL...” ifadelerine yer verildi.

İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yok. Sen aşını yapmana rağmen halen oraya buraya saldırıyorsun. Senin yerin Millet Meclisi değil. Sen havlamaya devam et. Kuyruğunu kıstırıp kaçarsın 14 Mayıs'tan sonra. İtler muhatabımız değildir. Şimdi KAYBOL...

— Yeşil Sol Parti (@yesiller_sol) April 12, 2023

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.