• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tuvana Türkay'dan 'Ah Aşk' itirafı! 'Ölene kadar sırrım olacak'

Artur

Forum Üyesii

Tuvana Türkay, Radyo Trio'da yayınlanan 'Metin Özülkü İle Müzik Molası' programına konuk oldu. Oyunculuğa dokuz yaşında başladığını belirten Türkay, "Beni şarkıcı zannedenler var. Oyunculuk mesleğim, müzik hayatım. İnsan ne olursa olsun hayatından vazgeçebilir mi?" dedi.

"MÜZİKLE KENDİMİ REHABİLİTE EDİYORUM"

Rol aldığı dizilerde şarkılar söyleyen 33 yaşındaki güzel, "Müzik benim kendimi rehabilite edebildiğim, elimdeki en önemli değerlerden biri. Şarkı söylemeyi ve beste yapmayı çok seviyorum. Beni mutlu etmeye devam ettiği sürece de elbette üretmeye devam edeceğim" açıklamasını yapmıştı.

"AH AŞK ŞARKISINI AĞLAYA ZIRLAYA YAZDIM"

Tuvana Türkay, 2021'de çıkardığı 'Ah Aşk' parçası hakkında, "Ağlaya zırlaya yazdığım bir şarkı bu. Anlatırken hala sesim titriyor. Bu kişinin yeri her zaman çok özel kalacak. Kim olduğu ölene kadar benim sırrım olacak" ifadelerini kullandı.

Tuvana Türkay'dan tatil pozları

"OYUNCU ARKADAŞLARIMLA ENERJİMİZ TUTMUYORDU"

'İkinci Baskı' filminde yakın dostu Asuman Dabak'la kamera karşısına geçen Tuvana Türkay, "Eskiden benimle yaşıt olan, çekişme içindeki oyuncu arkadaşlarımla bir türlü o enerjiyi tutturamıyordum. Ancak Asuman Dabak uzun zamandır arkadaşım ve ikimizde birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Dilerim dostluğumuz hep böyle devam eder" şeklinde konuştu.

Tuvana Türkay ile Asuman Dabak, Çeşme'de! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.