• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Türkiye bu olayı konuşuyor! Dilan Polat skandalı büyüyor

Artur

Forum Üyesii

Kanal D'de canlı yayınlanan Neler Oluyor Hayatta'ya katılan Avukat Feyza Altun, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından pek çok fenomenin incelemeye alındığını açıkladı. Polat çiftiyle ilgili olarak da “Bu paranın sadece güzellik merkezinden geldiğine hiçbir zaman inanmadım. O yüzden incelemeye başladım” dedi.

"DİLAN POLAT İNSANLARI AŞAĞILADI"

Alıntı Metni

Demet Akalın'dan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında yorum: Birtakım şeyler hissedince uzaklaştım!

SKANDAL İDDİA!

Altun, “Kozmetik fabrikası açtığını söyledi. Fason üretim yaptıranların çoğu merdiven altı üretim yerlerinde en düşük maliyetle üretim yaptırıyor. Mesela ürünün üzerine 30 faktör koruma yazıyor ancak ucuz olsun diye 10 faktörlük korumalı ürün yaptırıyor. Leğenlerden şırıngayla çekiyorlar, tüplere dolduruyorlar ve insanlara satıyorlar" ifadelerini kullandı.

Avukat Feyza Altun, kozmetik ve cihaz fabrikası olduğunu söyleyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat için "250 bin TL vergi ödeyen bir insanın 13 milyon TL'lik arabaya binmesi normal değil" şeklinde konuştu.

POLAT ÇİFTİ İÇİN KARAR NE ZAMAN ÇIKACAK?

Avukat Feyza Altun, Polat çiftinin soruşturulması hakkında, “Yargı bağımsız olmalıdır. Bu insanlar serbest kalacaksa bile halkın gerçekten ikna edilmesi gerekir. Pazar günü, en geç ise pazartesi günü Polat çiftinin tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olur” dedi.

Esra Balamir'den Dilan Polat açıklaması! 'Otobüs durağından alıyordum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.