• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer zor durumda...

Artur

Forum Üyesii

Sanatçı, çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağı alçıya alınan Örümcer, “Zaten o kadar zor günler yaşıyorum ki şimdi de bu başıma geldi. Gittiğim hastanede doktor ayağımın gerekirse kesilebileceğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum” diyerek, yardım istedi.

GÜZELLİK YARIŞMASIYLA BAŞLADI

Serpil Örümcer, bir şirkette sekreterlik yaparken, 1967 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında finale kalarak şöhret basamaklarına ilk adımını attı.

15 YAŞINDAYKEN ŞARKICI OLDU

15 yaşındayken katıldığı yarışma sonrasında ise kendisine gelen teklifi reddetmeyerek şarkıcı oldu.

Fuat Güner, Özkan Uğur'un doğum gününü unutmadı! 'Seni o kadar çok özlüyorum ki...'

FATURALARINI ÖDEYEMEDİĞİNE DAİR VİDEO ÇEKTİ

Uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veren 72 yaşındaki Serpil Örümcer son haliyle hayranlarını üzmüştü. Örümcer, elektrik, su ve doğal gaz faturalarını ödeyemediğini söylediği bir video çekmişti.

Kendi resimlerini 200 TL'den yardım amaçlı satışa çıkardığını söyleyen Serpil Örümcer "Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı resimlerimi göndermek istiyorum" demişti.

"PAZAR BENİ YORUYOR"

'Arka Sokaklar' ekibi geçen şubat oyunda büyük vefa örneği göstermiş ve Serpil Örümcer'in üç bölüm konuk oyuncu olarak dizi ekibine dahil etmişti. Oyunculuk yapmayı istediğini ancak teklif almadığını anlatan ünlü isim yapımcılara seslenip "Setleri özlemişim 'Arka Sokaklar' setinde heyecanlandım, çok mutlu oldum, onlar da mutlu oldu. Yaşıma göre anneanne rolleri olur ya da başka roller olursa severek oynarım. Benim için iyi olur, pazardaki kadar yorulmam. Çünkü pazar beni yoruyor. Oyunculuk yapsam daha iyi şartlarda yaşayabilirim. Buradan yapımcılara sesleniyorum" şeklinde konuşmuştu.

Vural Çelik hayatını kaybetti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.