• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tümer Metin'den flaş iddia! Beşiktaş'ın teknik direktörünü açıkladı

Aaryan

Forum Üyesii
Bir yandan da çoğunluk aranmaksızın 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek başkanlık seçiminin heyecanı yaşanırken, Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın kesin olarak aday olması bekleniyor. Emre Kocadağ ve Hasan Arat'ın başkan olması halinde yapacağı ilk hamlenin takımı 2020/21 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın'ı göreve getirmek olduğu öğrenildi. Sergen Yalçın ile temas kuran iki başkan adayı tecrübeli çalıştırıcıdan olumlu yanıt aldı ve anlaşma sağladı. Öte yandan Beşiktaş'ta başkan olacak adayın teknik direktör tercihinin nasıl olacağı konusunda yorum yapan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin, "Gideceğin tek adres var; Sergen Yalçın... Başka birine gidemezsin. Eğrisini, doğrusunu tartışırız. Sergen hoca da adım kadar eminim, gelmek ister. Beşiktaş'ın yeni hocası Sergen Yalçın olacak." dedi. Tümer Metin, Sergen Yalçın ile ilgili olarak aynı zamanda, "Sergen Yalçın'ı getirdiğin dakika şunu yapacaksın, Sergen Hoca'nın üzerinden yükü alacaksın. Çünkü bu takım, hoca yemeye çok müsait bir takım. 'Ham' diye götürür bu takım hocayı. Sergen Yalçın ile bir konuşmamı paylaşayım. 'Hoca, bu takım sana gelir ama o yükü üzerinden atman lazım. Seyirciyi ikna etmek gerekiyor.' diye söyledim. Ne dedi biliyor musun? Çok hoşuma gitti söylediği, 'Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben.' dedi." ifadelerini kullandı. Duhuliye.com

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.