cennetsizim, abartılmış mavilerin tutkunu
sesim üşüyor, acılı bir şey var diyorum sesimde
çocuğum uzaklarda büyüyor bir ahize sıcaklığında
söyledikçe inada dönüşüyor duygularım
seslenmekten bitkinim, sesimi düşünmekten yorgunum
acılı bir şey var diyorum duruşumda
anlatılan aşkların öyküsünden mi ne
bir bakıyorum ayaklarım batmış çamura
uçup gitmiş bütün kuşlar, eyvah! geçmiş ömür
yine de şiirler istiyor benden
içinde suçsuz çocuklar olan
içinde mutluluk olan, mutsuzluğun gölgelemediği
kanayan dizeler yılkı atı tırmanıyor dağları
ölümsüz çağlar ölümü bekliyor dünya
ömrüm, nasıl sığar bir çek koçanına
büyüdüm işte,kırgınım kendime
gözlerimde konaklayan çetelerim yok
bütün çeşmelerim kuruyor, suyum yok
ve o, azad etmiyor kendini dünyayı yönetmekten
kar gecelerine giriyorum
sıcak karlı yollara düşüyor masallarım
yaşadıklarımı sorgulamaktan bıkkınım
mutlu bir dünyayı kendime anlatmaktan
birazdan insanlar basacak uykularımızı
çakal sesleri birazdan geçecek uykumuzdan
sevgilim,
uyan
yaram büyüyor
öldürülen dünyalar üstümüze devriliyor
korkuyorum, tufan uğultusu sarıyor deltaları
orada, bütün deltalarda öldürülüyorken dünya
esmer bir şarkı bulaştırıyorum sesime
devriliyorumcennetsizim, abartılmış mavilerin tutkunu sesim üşüyor, acılı bir şey var diyorum sesimde çocuğum uzaklarda büyüyor bir ahize sıcaklığında söyledikçe inada dönüşüyor duygularım seslenmekten bitkinim, sesimi düşünmekten yorgunum acılı bir şey var diyorum duruşumda anlatılan aşkların öyküsünden mi ne bir bakıyorum ayaklarım batmış çamura uçup gitmiş bütün kuşlar, eyvah! geçmiş ömür yine de şiirler istiyor benden içinde suçsuz çocuklar olan içinde mutluluk olan, mutsuzluğun gölgelemediği kanayan dizeler yılkı atı tırmanıyor dağları ölümsüz çağlar ölümü bekliyor dünya ömrüm, nasıl sığar bir çek koçanına büyüdüm işte,kırgınım kendime gözlerimde konaklayan çetelerim yok bütün çeşmelerim kuruyor, suyum yok ve o, azad etmiyor kendini dünyayı yönetmekten kar gecelerine giriyorum sıcak karlı yollara düşüyor masallarım yaşadıklarımı sorgulamaktan bıkkınım mutlu bir dünyayı kendime anlatmaktan birazdan insanlar basacak uykularımızı çakal sesleri birazdan geçecek uykumuzdan sevgilim, uyan yaram büyüyor öldürülen dünyalar üstümüze devriliyor korkuyorum, tufan uğultusu sarıyor deltaları orada, bütün deltalarda öldürülüyorken dünya esmer bir şarkı bulaştırıyorum sesime devriliyorum zonguldak havzasına, düşün bir parça kömür nasıl dönüşüyor isyana. zonguldak havzasına, düşün
bir parça kömür nasıl dönüşüyor isyana.
sesim üşüyor, acılı bir şey var diyorum sesimde
çocuğum uzaklarda büyüyor bir ahize sıcaklığında
söyledikçe inada dönüşüyor duygularım
seslenmekten bitkinim, sesimi düşünmekten yorgunum
acılı bir şey var diyorum duruşumda
anlatılan aşkların öyküsünden mi ne
bir bakıyorum ayaklarım batmış çamura
uçup gitmiş bütün kuşlar, eyvah! geçmiş ömür
yine de şiirler istiyor benden
içinde suçsuz çocuklar olan
içinde mutluluk olan, mutsuzluğun gölgelemediği
kanayan dizeler yılkı atı tırmanıyor dağları
ölümsüz çağlar ölümü bekliyor dünya
ömrüm, nasıl sığar bir çek koçanına
büyüdüm işte,kırgınım kendime
gözlerimde konaklayan çetelerim yok
bütün çeşmelerim kuruyor, suyum yok
ve o, azad etmiyor kendini dünyayı yönetmekten
kar gecelerine giriyorum
sıcak karlı yollara düşüyor masallarım
yaşadıklarımı sorgulamaktan bıkkınım
mutlu bir dünyayı kendime anlatmaktan
birazdan insanlar basacak uykularımızı
çakal sesleri birazdan geçecek uykumuzdan
sevgilim,
uyan
yaram büyüyor
öldürülen dünyalar üstümüze devriliyor
korkuyorum, tufan uğultusu sarıyor deltaları
orada, bütün deltalarda öldürülüyorken dünya
esmer bir şarkı bulaştırıyorum sesime
devriliyorumcennetsizim, abartılmış mavilerin tutkunu sesim üşüyor, acılı bir şey var diyorum sesimde çocuğum uzaklarda büyüyor bir ahize sıcaklığında söyledikçe inada dönüşüyor duygularım seslenmekten bitkinim, sesimi düşünmekten yorgunum acılı bir şey var diyorum duruşumda anlatılan aşkların öyküsünden mi ne bir bakıyorum ayaklarım batmış çamura uçup gitmiş bütün kuşlar, eyvah! geçmiş ömür yine de şiirler istiyor benden içinde suçsuz çocuklar olan içinde mutluluk olan, mutsuzluğun gölgelemediği kanayan dizeler yılkı atı tırmanıyor dağları ölümsüz çağlar ölümü bekliyor dünya ömrüm, nasıl sığar bir çek koçanına büyüdüm işte,kırgınım kendime gözlerimde konaklayan çetelerim yok bütün çeşmelerim kuruyor, suyum yok ve o, azad etmiyor kendini dünyayı yönetmekten kar gecelerine giriyorum sıcak karlı yollara düşüyor masallarım yaşadıklarımı sorgulamaktan bıkkınım mutlu bir dünyayı kendime anlatmaktan birazdan insanlar basacak uykularımızı çakal sesleri birazdan geçecek uykumuzdan sevgilim, uyan yaram büyüyor öldürülen dünyalar üstümüze devriliyor korkuyorum, tufan uğultusu sarıyor deltaları orada, bütün deltalarda öldürülüyorken dünya esmer bir şarkı bulaştırıyorum sesime devriliyorum zonguldak havzasına, düşün bir parça kömür nasıl dönüşüyor isyana. zonguldak havzasına, düşün
bir parça kömür nasıl dönüşüyor isyana.