Aaryan
Forum Üyesii
Yeni sezona 3 kulvarda da başarı hedefiyle başlayan Beşiktaş, bu doğrultuda kadrosuna önemli takviyeler yapmıştı. Transfer döneminin bitimine sayılı gün kala 3 hamle daha yapmayı amaçlayan yönetim için en kritik operasyon, stoper için... YÖNETİM YOĞUN MESAİ İÇİNDE Kadrosuna şef bir stoper kazandırmak için yoğun mesai harcayan yönetim, Avrupa’da transfer döneminin kapanacak olmasını bir fırsat olarak kullanmayı amaçlıyor. ATIBA TAKIM ARKADAŞINI ÖNERDİ: MOISE BOMBITO Kara Kartal’da son olarak yeni bir isim gündeme geldi... Beşiktaş kariyerine veda eden Atiba Hutchinson, Kanada Milli Takımı’ndan arkadaşı Moise Bombito’yu yönetime teklif etti. Kanadalı Moise Bombito, ABD Ligi ekiplerinden Colorado’da görev yapıyor. PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON EURO 23 yaşındaki 1,90’lık sağ stoper, ABD Major Lig ekiplerinden Colorado’da görev yapıyor. Genç futbolcunun piyasa değeri 1 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. İdarecilerin, teknik ekipten onay çıkması halinde savunmaya 2 takviye yapması gündeme gelebilir. Kaynak: Fanatik