• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Toroğlu'ndan Mete Vardar ve penaltı yorumu..

Aaryan

Forum Üyesii
Başakşehir ceza alanındaki pozisyonda Beşiktaş penaltı bekledi ancak hakem Turgut Doman oyunu devam ettirdi. Maçtan sonra Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar, hakemi sert sözlerle eleştirdi. Vardar, "Ahlak kurallarından uzak bir hakem. Futbolda ne oluyor? Bu sistemden kimse memnun kalamaz. Şampiyon olan bile mutlu olamaz! İstedikleri takıma galibiyet, istedikleri takıma mağlubiyet sağlıyorlar. Bu durumdan kimse keyif alıyor mu? Hakem kararlarıyla zafer kazanmak istemem. Beşiktaş kaybetse bile, bu büyüyen kulüp asla pes etmeyecek. İnsan gerçekten utanıyor. Yayıncı kuruluş, olaydan beş dakika sonra görüntüleri yayınlıyor. İnsanları birbirine düşürüyorlar, mutsuz bir toplum yaratıyorlar. TFF değişti ama ne değişti ki? Kazanan takımlar maç sonrası çıkıp algı oluşturmak için manipülasyon yapıyorlar. Bu da kabul edilemez. Eğer bu maçın hakemi ben olsaydım, evime gidip çocuklarıma bakamazdım. Eğer bu hakemin çocuğu olsam, yüzüne tükürürdüm” dedi. TOROĞLU AÇIKLADI Erman Toroğlu ise Ekol TV'deki programda pozisyonu değerlendirirken, Mete Vardar'ı da eleştirdi. Toroğlu, "Penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Geçen sene ben yorum yapıyorum, bu arkadaş bana hocam futbolun güzelliklerinden bahsedelim dedi. Şimdi söylediklerine bakıyorum Sen penaltı gördün ordan ama penaltı değil pozisyon. Ne yapacağız şimdi? O kadar hakaret" ifadelerini kullandı.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.