• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Togg'dan sıfır faiz kampanyası

Kian

Forum Üyesii
Togg'dan sıfır faiz kampanyası

Togg, T10X modeli için sıfır faizli finansman kampanyasını nisan ayında da sürdürecek.

Togg, bireysel ve kurumsal kullanıcılarına yönelik T10X modeli için sıfır faizli finansman desteği kampanyasını Nisan ayında da sürdüreceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında bireysel kullanıcılar, T10X V2 modeli için 500 bin lira krediye yüzde sıfır faizle 12 ay vade veya 1 milyon lira krediye 48 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabilecek. Kurumsal kullanıcılar ise 1 milyon 500 bin lira krediye 48 ay vadeyle sahip olabilecek. Togg, 16 aydır yüzde 10 ÖTV diliminde sabit kalan fiyatlarla T10X satışlarını sürdürürken, opsiyon donanım fiyatlarında güncelleme yaptı. Yeni düzenlemeye göre, 22 kilovat AC şarj kapasitesi 30 bin lira, panoramik cam tavan 50 bin lira ve Meridian Premium Ses Sistemi de 50 bin lira olarak belirlendi. Bu değişikliklerden T10X siparişini 1-10 Mart'ta veren kullanıcılar etkilenmeyecek.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

aslihanceltik

Forum Üyesi
Bayan Üye
Togg'dan sıfır faiz kampanyası'dan sıfır faiz kampanyası

Togg, T10X modeli için sıfır faizli finansman kampanyasını nisan ayında da sürdürecek.

Togg, bireysel ve kurumsal kullanıcılarına yönelik T10X modeli için sıfır faizli finansman desteği kampanyasını Nisan ayında da sürdüreceğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında bireysel kullanıcılar, T10X V2 modeli için 500 bin lira krediye yüzde sıfır faizle 12 ay vade veya 1 milyon lira krediye 48 aya kadar vade seçeneklerinden yararlanabilecek. Kurumsal kullanıcılar ise 1 milyon 500 bin lira krediye 48 ay vadeyle sahip olabilecek. Togg, 16 aydır yüzde 10 ÖTV diliminde sabit kalan fiyatlarla T10X satışlarını sürdürürken, opsiyon donanım fiyatlarında güncelleme yaptı. Yeni düzenlemeye göre, 22 kilovat AC şarj kapasitesi 30 bin lira, panoramik cam tavan 50 bin lira ve Meridian Premium Ses Sistemi de 50 bin lira olarak belirlendi. Bu değişikliklerden T10X siparişini 1-10 Mart'ta veren kullanıcılar etkilenmeyecek.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
merhaba, toggun T10X V2 modelini almayı düşünüyorumm. Çekmek istediğim kredi tutarından sonra vade sonunda ödemem gereken ücret için de hesaplama araçlarını kullanıyorum. Tavsiyem de şudur ki satın alacak kişiler de aracıyla ödeme planını oluştursun. Böylelikle güncel ödeme planlarını karşılaştırmaları açısındanfaydalı olacaktır.

gozdedurmusoglu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Ben TOGG almak için yapmıştım yeni dönemde. Garanti %3,79 faiz oranı ile veriyordu. Bir milyon TL'ye vade sonunda yaklaşık 2 milyon 480 bin ödemiş oluyoru. Sıfır faizli kampanyalar benim bütçeme uymadığı için bunu değerlendirmiştim ama ödeme planı konusunda zorluk çekebilirim bilmiyorum. Sizce hangisi mantıklı?

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.