• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Tırnaklarım dışında tamamen doğalım' demişti! 'Keşke hiç göğüs büyütme ameliyatı olmasaydım'

Artur

Forum Üyesii

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Victoria Beckham, son olarak göğüslerine yaptırdığı estetik operasyondan pişmanlık duyduğunu itiraf ederek geçmişte geçirdiği estetik operasyonlar hakkında içini döktü.

"KIZILMLA KONUŞAMIYORUM"

Allure dergisine konuşan 49 yaşındaki eski 'Spice Girls' üyesi, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

DEDİKODULARI REDDETTİ

Ünlü ismin göğüslerini büyütmek için bıçak altına yattığı söylentileri, ilk olarak 1990'da çıkmıştı. Victoria bu dedikoduları reddederek; "Tırnaklarım dışında tamamen doğalım. Saçlarım için biraz yardım alıyorum ve biraz da bronzlaştırıcı kullanıyorum. Hepsi bu" demişti.

Ancak yazar Andrew Morton, Beckham'ın 1999'da ilk oğlu Brooklyn'in doğumunun ardından göğüs implantları için Londra'daki bir kliniği ziyaret ettiğini ortaya çıkarmıştı.

"ÖZGÜVENSİZLİĞİMİN BİR İŞARETİ"

Daha sonra göğüs implantlarını çıkarttırarak tekrar doğal görünümüne kavuşan Victoria Beckham, 2017'de estetik yaptırdığını ilk kez itiraf ederek şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni
Victoria Beckham: Asla burun estetiği yaptırmadım!
Victoria Beckham şaşkınlık yarattı! Ünlü modacı iki yıldır aynı montu giyiyor

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.